Ugens historiske hit på P4

I mandags bragte P4 Sjælland og P5 for første gang ugens hit i radioen. Det drejer sig om et lille klip, hvor jeg hver uge taler om en sang, der har ligget på en dansk hitliste i samme uge for x antal år siden. Den første uge har det været “Sjæl i flammer”, fordi den lå på førstepladsen på singlehitlisten, da DR atter begyndte at sende Top 20 i 1988. Hør klippet her:

http://www.dr.dk/P4/Sjaelland/Tema/ugens_hit/hittet/20111229121002.htm

I løbet af ugen er alle Danmarks Radios regioner gået med med idéen, og der bliver derfor rig mulighed for at støde ind i det, der fremover hedder “Ugens historiske hit”, hvis man hører P4. Jeg kan afsløre, at næste uges sang, stammer fra Dansktoppen anno 1977.

Se den pågældende liste her.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.