Høstning af Melodi Grand Prix

Siden 2005 har Det Kongelige Bibliotek og Statsbiblioteket i fællesskab høstet løs fra Internettet for at gemme og bevare den del af den danske kulturarv.

I ugerne op til det internationale Melodi Grand Prix i år fik jeg en mistanke om, at Danmark nok ville vinde, så derfor lavede vi en hurtig plan og fik gemt en masse. Resten af året har vi fortsat med at høste mere Grand Prix-relevante sider hyppigere end normalt, og fra januar vil en stor del af min tid gå med at få gemt så meget som muligt så godt som muligt.

Projektet bliver vanvittigt sjovt og spændende, for vi er på mange måder på helt nyt territorium. Vi skal gemme materiale i alle mulige og umulige formater, streaming, de sociale medier, kommentarer, oddstabeller fra bookmakere og meget andet.

Hvis nogen opdager et eller andet meget interessant, men ikke sådan lige på første side af en google-søgning, må man meget gerne sende mig en mail: hess@kb.dk.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.