Foredrag

“Smith-Sivertsen er en levende og dygtig formidler af sit stof, og åbenlyst skruptosset med denne hr. Mogensen. Hans entusiasme giver foredraget et fornemt drive, og da han heller ikke er bleg for den fascinerende afstikker, fastholder han salens fulde opmærksomhed med en herlig blanding af fakta, anekdoter og musikeksempler, han sætter ganske enkelt fut i fejemøget, så forsamlingen sidder tryllebundet, mens den lærer ting, den ikke vidste, den havde behov for at vide”.

Klaus Lynggaard, Weekendavisen, 9. marts 2018. 

Jeg har efterhånden holdt  mange foredrag om dansk populærmusikhistorie, hitlister, Melodi Grand Prix og meget andet. Mit emneområde et meget bredt, og jeg har erfaring med alle målgrupper, fra skolebørn til plejehjemsbeboere, fra internationale forskningskollegaer til julefrokostgæster. 

Jeg er (næsten) med på den værste og forbereder mig hver gang på nøjagtigt den målgruppe, jeg  skal tale for. Uanset hvad kan man være ret sikker på, at jeg selv bryder ud i sang og muligvis også dans, for jeg bliver så let begejstret. 

Foredrag i 2018: 

  • “Livet ska jo leves” – Sangskriveren John Mogensen.
    Foredrag m/u fællessang (folk synger altid med uanset hvad)
  • Dansktoppen 50 år. 

 

Så, hvis man er interesseret i et fagligt velfunderet, men samtidigt underholdende og levende, foredrag,  kan man altid kontakte mig per telefon eller e-mail. Se under kontakt.

 

 

Der er lukket for kommentarer.